Podjeli:

Više od 15 godina siguran partner pri kupoprodaji nekretnina


"Za nas ne postoje mali i veliki klijenti, za nas su svi klijenti jednako važni bez obzira na vrijednost nekretnine na kojoj surađujemo."

Dajana Furgala Šuper direktorica i osnivačica ORBIT Nekretnine d.o.o.


Trebate sigurnog partnera u poslovanju s nekretninama koji će za vas uvijek imati vremena i znanja, nekoga kojem možete vjerovati i s kojim ćete sve svoje želje s lakoćom ostvariti?
Čuli ste da smo mi upravo takvi i (s pravom!) ste 'pokucali' na naša vrata.
Dobrodošli u uspješnu dimenziju poslovanja s nekretninama koja će vas dovesti do željenih rezultata.

Mi smo ORBIT Nekretnine d.o.o., agencija za nekretnine koja posluje u Zagrebu od 2000. godine i koja će svakom kupcu biti sigurna luka u potrazi za vlastitim domom ili poslovnim prostorom.
Nudimo vam uštedu vremena, lepezu savjeta, pomoć u odluci, razumijevanje strahova, pravnu sigurnost, rješavanje svih mogućih administrativnih stvari kroz potpuno personalizirani odnos.

orbit-nekretnine-o-nama-dajana-furgala

"Vlastita pravna služba za kompletan tijek kupoprodaje kao i suradnja s našim odvjetnikom, jamstvo su sigurnosti i garancija uspješnog posla."

Dajana


"Nema sporne situacije, pravne, obiteljske ili materijalne koju ćemo prihvatiti kao zapreku u kupoprodaji. Tražit ćemo mehanizme dok ih ne uspijemo pronaći i spojiti interese prodavatelja i kupca. Za prodaju nam nisu sporne ovrhe, sporovi, brakorazvodne razmirice, loše provedene ostavine... naši pravnici, i osobni humani pristup će to sve riješiti."

Damir

Iza nas stoji više od 15 godina rada, više od 1000 zadovoljnih klijenta, visokoobrazovani stručan tim suradnika.


ORBIT Nekretnine d.o.o. će smanjiti vašu razinu stresa na najnižu moguću mjeru pružajući vam razumijevanje za probleme i nudeći stručna, učinkovita rješenja.